Mindstunt – Esoterica albumet är klart

Efter tre års jobb är “det stora albumet” klart. Det har varit ganska konstigt sen sist jag skrev, för ungefär ett halvår sen. Den senaste tiden har mer eller mindre gått ut på att lyssna ändra, lyssna ändra, lyssna ändra… Sen har det ju varit hela färdigställningsbiten med mastring (av Anders Hellgren) och design av albumomslag vilket jag är stolt över att säga att Robin och jag klarade till största del själva. Robin har också fixat det tråkiga med copyrigth, sträckoder och allt vad det nu är.  Det har varit mycket mejlande och fixande, med för oss, främmande saker. Mixning och redigering tycker jag är ganska kul så det har varit bra, speciellt när man har en dunderkille som IA att jobba med.

Hur som helst, vad ska man säga om allt nu då? Det är väl skönt att vara färdig, tråkigt att inte ha något på gång något mer, jobbigt att veta att man måste toppa det med nästa skiva. Mest är det skönt att vara färdig och veta att man klarade av och blev nöjd med att få en vision man haft en lång tid levande och fysisk. Vad jag ska göra nu vet jag inte…

Info om hur man får tag i skivan kommer snart. Jag ska fixa någon slags köpfuntion här på sidan hade jag tänkt. En del av musiken finns på myspace.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *