Mindstunt – Bright Morgning

Det var över ett år sen skrev här sist och sen dess har en ny skiva färdigställts, det döptes till Bright Morning. Jag har för avsikt att inom kort skriva ett utförligt inlägg men just nu är det inte rätt tid för det. Jag säger såhär så länge bara – Det är det bästa jag hittills gjort, jag är otroligt stolt över den här skivan. Visserligen är det en av dom största klichéerna man kan dra till om sitt senaste verk men jag ska gå in på det vid ett senare tillfälle.

Det har varit mycket jobb den senaste tiden men snart börjar det lätta. Jag har en del nya planer gällande marknadsföring, vad det nu än heter och vad det nu räknas som. Sammanfattningsvis är jag stolt och har fortfarande en del som inte är färdigt än. Jag är trött. Återkommer inom kort.

Allt gott,

Kommentarer inaktiverade.